Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λίγκα – εξ αναβολής: Μάχη νεοφώτιστων!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λίγκα – εξ αναβολής: Μάχη νεοφώτιστων!

Σούπερ Λίγκα - εξ αναβολής: Σε ματς που ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, ο  Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκαεξ αναβολής: Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μία εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί. Όμως, στο δεύτερο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι παραπάνω. Ενώ, είχαν και αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Οι κυανόλευκοι έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν καλά και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, παρά το γεγονός πως δεν έχουν κάνει καλή προετοιμασία. Απόψε, ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χουχούμη, Κιτόκο, Γιαννακόπουλος και Ράιλι.

Σούπερ Λίγκα – εξ αναβολής: Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό». Ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα και προηγήθηκε αμέσως, όμως στην συνέχεια η απόδοση του δεν ήταν ανάλογη και βρέθηκε να χάνει τον αγώνα. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους του.

Οι Γιαννιώτες έχουν πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα (κοντράρεται με την ΑΕΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο). Θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα που χρειάζεται, πριν φτάσει η ώρα για τον αγωνιστικό “γολγοθά”. Απόψε, θέλει να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα. Θα παραταχθεί πλήρης, αφού η μοναδική απουσία της ομάδας είναι ο Ντομίνγκεθ.

Δείτε ακόμη:

Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο Λονδίνο
Σιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλο
Ο Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις