Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ρόμα σαρωτική
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ρόμα σαρωτική

Serie A - αγωνιστικό: Διέσυρε 5-2 την τολμηρή Μπενεβέντο με δύο γκολ Τζέκο και είχε και ακυρωθέν γκολ του Μκιταριάν

Serie A – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Ολίμπικο». Η Ρόμα διέλυσε με 5-2 την Μπενεβέντο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 5’ ο Καπράρι έκανε το 0-1. Παρά το αρχικό σοκ η Ρόμα συγκεντρώθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε φάσεις και ισοφάρισε. Στο 31’ ο Πέντρο έκανε το 1-1. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρόμα πέρασε μπροστά στο σκορ, αφού ο Τζέκο πέτυχε το 2-1. Μάλιστα, είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Μκιταριάν στο 45+2’.

Στο β’ μέρος, τα παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αμέσως. Στο 55’ ο Λαπαντούλα αστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι, όμως πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά και κυριάρχησαν. Στο 69’ ο Βερετού έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ενώ, στο 77’ ο Τζέκο διπλασίασε την διαφορά, κάνοντας το 4-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πέρες, ο οποίος στο 89’ σημείωσε το τελικό 5-2.

Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα οι “βιόλα”

Νέο στραβοπάτημα για την Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 με την Σπέτσια εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο προηγούνταν με δύο γκολ. Στο 2’ ο Πετσέλα έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπιράγκχι πέτυχε το 0-2. Οι νεοφώτιστοι παρά το κακό ξεκίνημα ανέβασαν τον ρυθμό και αντέδρασαν. Στο 39’ μείωσαν με τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Ντανιέλε Βέρντε. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες έδωσαν μάχες για την κατοχή και έκαναν αρκετές φάσεις. Η Σπέτσια έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 75’ ο Φαρίας έκανε το 2-2. Μετά το γκολ δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μπολόνια ηττήθηκε με 3-4 από την Σασσουόλο (Σοριάνο 9’, Σβάνμπεργκ 39’, Ορσολίνι 60’ – Μπεράρντι 18’, Τζούρισιτς 64’, Καπούτο 70’, Τομιγιάσου 77’ (αυτγκ)). Η Ουντινέζε νίκησε 3-2 την Πάρμα (Σαμίρ 28’, Ιακοπόνι 58’ (αυτγκ), Πουσέτο 88’ – Ερνάνι 26’, Καράμοχ 70’). Ενώ, η Τορίνο ηττήθηκε με 2-3 από την Κάλιαρι (Μπελότι 4’ (πεν), 49’ – Ζοάο Πέντρο 12’, Σιμεόνε 19’,73’).

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις