Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: Απόδραση στο Χόφενχαϊμ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: Απόδραση στο Χόφενχαϊμ!

Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: Η Ντόρτμουντ 1-0 με Ρόις - Πλάκα στην Αρμίνια, 4-1 εκτός η Μπάγερν - Ισοπαλία 1-1 για Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί νίκησαν 1-0 την Χόφενχαϊμ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες. Με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και να κρατήσουν την μπάλα. Έκαναν φάσεις όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο β’ μέρος, η Ντόρτμουντ ανέβασε κι’ άλλο την ένταση και πίεσε τους γηπεδούχους. Είχαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 76’ ο Ρόις έκανε το 0-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ωραίο θέαμα στο «Μπορούσια Παρκ»! Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Δεν υπήρχε ρυθμός και η ένταση ήταν μεγάλη. Οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε κατακόρυφα. Έγιναν αρκετές φάσεις και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, ωστόσο ήταν άστοχες. Στο 78’η Γκλάντμπαχ πήρε το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χόφμαν αλλά η Βόλφσμπουργκ στο 85’ με τον Βέγκχορστ έκανε το τελικό 1-1.

Μπουντεσλίγκα-αγωνιστικό: Η Μπάγερν και οι άλλοι

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, η Αρμίνια Μπίλεφελντ δεν μπόρεσε να ματσάρει τη μεγάλη κλάση της Μπάγερν Μονάχου και ηττήθηκε με 1-4 (Ντόαν 58’ – Μίλερ 8’,51’, Λεβαντόφσκι 26’,45+1’). Η Φράιμπουργκ ήρθε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης (Λίνχαρτ 16’ – Φούλκρουγκ 25’ (πεν)). Η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε με 0-2 από την Λειψία (Ανχελίνο 45’, Πούλσεν 66’). Η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 την Μάιντς εκτός έδρας (Αλάριο 30’) και η Χέρτα Βερολίνου ηττήθηκε 0-2 από την Στουτγκάρδη (Κέμπφ 9’, Κάστρο 68’).

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις