Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Ασύγκριτος ο Σούμι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Ασύγκριτος ο Σούμι”

Φόρμουλα 1 - Φέτελ:  “Ο Μίκαελ ήταν το είδωλό μου όταν ήμουν μικρός - Με τον Λιούις είναι διαφορετικό, πιλοτάρω εναντίον του”.

Φόρμουλα 1Φέτελ: Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε κάποιες δηλώσεις, που αν μη τι άλλο θα σχολιαστούν. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 μετά την ισοφάριση του ρεκόρ του Σουμάχερ από τον Χάμιλτον δήλωσε, πως πίστευε ότι δεν θα καταρριπτόταν ποτέ το ρεκόρ. Ανέφερε πως ο συμπατριώτης του είναι ασύγκριτος σε σχέση με τους υπόλοιπους, ενώ ανέφερε πως ήταν ο ήρωας του. Ακόμα, τόνισε πως ο «Σούμι» είχε κάτι, που δεν έχουν οι άλλοι πιλότοι της Φόρμουλα 1 και πως δεν θα υπάρξει άλλος με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ανέφερε πως με τον Χάμιλτον τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού είναι αντίπαλοι στην πίστα.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Για χρόνια ήμουν πεπεισμένος ότι οι 91 νίκες του Μάικλ θα ήταν ένα ρεκόρ για πάντα. Τώρα που ο Χάμιλτον το ισοφάρισε, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Σουμάχερ θα είναι πάντα ο ήρωάς μου. Είχε μια λεπτομέρεια που δεν έχουν άλλοι οδηγοί. Αυτή η αξιολόγηση έχει επίσης να κάνει με το γεγονός ότι ο Μίκαελ ήταν το είδωλό μου όταν ήμουν μικρός. Με τον Λιούις είναι διαφορετικό. Πιλοτάρω εναντίον του. Ίσως όταν κοιτάξω πίσω μετά από δέκα, δεκαπέντε, ή είκοσι χρόνια από τώρα, θα έχω περισσότερο θαυμασμό για τα επιτεύγματα του Χάμιλτον».

 

Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Πάντα ένα βήμα πάνω”

Τέλος o Φέτελ δήλωσε: «Ο Μίκαελ ήταν ένα βήμα πάνω από τους άλλους οδηγούς που έχω δει. Είχε ένα φυσικό ταλέντο που είναι δύσκολο να διατυπωθεί με λόγια. Εκτός από τη Formula 1, το είδα τα τελευταία χρόνια στο καρτ και με πολύ διαφορετικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Και εκεί είχε απλώς ανώτερο έλεγχο οχημάτων. Για να μην αναφέρουμε την ηθική του. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το Σουμάχερ μοναδικό και απαράμιλλο».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις