Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Σκόνταψε με Κόσοβο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Σκόνταψε με Κόσοβο

Εθνική - Nations League: Εμεινε στο 0-0 η “γαλανόλευκη” με χαμένο πέναλτι Μπακασέτα και ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ του Παυλίδη

ΕθνικήNations League: Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Ελλάδα, η οποία, έμεινε στο 0-0 απέναντι στο αποδεκατισμένο Κόσοβο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Εθνική μας να μπαίνει δυνατά και να παίρνει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκλεισε τους Κοσοβάρους στα καρέ τους και έπαιξε αρκετά επιθετικά. Έκανε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ σχετικά νωρίς. Στο 20’ κέρδισε πέναλτι έπειτα από τράβηγμα του Σάλα στον Λημνιό. Όμως, ο Μπακασέτας αστόχησε και η Ελλάδα έχασε χρυσή ευκαιρία.

Μετά το πέναλτι η εθνική μας δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να απειλεί, αλλά η μεγάλη φάση και το γκολ δεν ήρθαν. Ενώ, πριν την ανάπαυλα είχε και ακυρωθέν γκολ, με τον Παυλίδη να υποδεικνύεται ορθά σε θέση οφσάιντ . Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

 

Εθνική – Nations League: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Εθνική συνέχισε να έχει τον έλεγχο, όμως έριξε αισθητά τον ρυθμό της. Το Κόσοβο προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά τόσο η άμυνα της εθνικής όσο και ο Βλαχοδήμος επενέβησαν όποτε χρειάστηκε. Ο Φαντ Σιπ έκανε αλλαγές και φρέσκαρε την Ελλάδα, η οποία, συνέχισε να κυνηγάει το γκολ. Ο Φούντας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72’, όταν αστόχησε από θέση βολής. Το Κόσοβο κλείστηκε πίσω και δημιούργησε ένα «τείχος» μπροστά από την εστία του Μούριτς. Ενώ, έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Κολόλι στο 96’. Με το αποτέλεσμα αυτό η Εθνική μας έμεινε στην δεύτερη θέση του ομίλου, αφού η Σλοβενία νίκησε 0-4 την Μολδαβία και έμεινε μόνη στην κορυφή.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κολόλι 96’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ροϊ Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ), Βοηθοί: Νάτι Ντόχαν (Ισραήλ), Ματιτγιάχου Γιακόμποφ (Ισραήλ) 

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαντ Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (Λαμπρόπουλος 85’), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα (Μπουχαλάκης 62’), Λημνιός (Πέλκας 73’), Μπακασέτας (Φορτούνης 73’), Μάνταλος (Φούντας 62’), Παυλίδης.

ΚΟΣΟΒΟ (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Χαντερτζόναϊ, Αλίτι, Λοσάι (Ράσκαϊ 32’), Σάλα, Καστράτι, Τσελίνα (Χασάνι 63’), Βοϊοβόντα, Κολόλι (Ρασάνι 81’), Πατσαράντα, Ντρέσεβιτς.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις