Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: “100% έτοιμοι με Κόσοβο”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: “100% έτοιμοι με Κόσοβο”

Εθνική - Nations League: Ο Λημνιός στη συνέντευξη Τύπου της “γαλανόλευκης” επισήμανε της δυσκολίες του αυριανού αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

ΕθνικήNations League: Ο Δημήτρης Λημνιός εκπροσώπησε τους παίχτες της Εθνικής Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με το Κόσοβο. Δήλωσε χαρούμενος, που αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής υπό τις οδηγίες του Φαντ Σιπ. Kαι τόνισε πως ο στόχος είναι πάντα η νίκη ανεξάρτητα από την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα, ανέφερε πως όλα τα παιχνίδια του Nations League είναι δύσκολα. Ενώ, τόνισε πως αν έπρεπε να ξεχωρίσει κάποιον αντίπαλο, αυτός θα ήταν η Σλοβενία, που έχει ισοβαθμία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για το αν υπάρχει κούραση ο Ελληνας διεθνής είπε: «Υπάρχει μία κούραση αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές μαζί με το τιμ έχουν κάνει μία πάρα πολύ καλή αποκατάσταση. Εχουμε και τη σημερινή ημέρα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν συνηθίσει να παίζουν πάρα πολλά παιχνίδια μαζεμένα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε στο 100% για το παιχνίδι με το Κόσοβο».

Εθνική – Nations League: Πιο δύσκολα από ότι με Μολδαβία

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, ο Λημνιός σημείωσε: «Το έχω συνειδητοποιήσει. Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε όλα τα παιχνίδια έχω παίξει. Αγωνίζομαι για το εθνόσημο και βοηθάω την ομάδα μου. Ήταν ένα όνειρο για μένα να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα της Εθνικής, το κατάφερα μέσα από τη δουλειά μου. Χαίρομαι που είμαι στην Εθνική που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει βήματα προόδου. Pαίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτό το σερί και ευχαριστώ τον κύριο Φαν Σιπ που δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο για να τον ανταμείβω».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν θα πω ότι υπάρχει πίεση αλλά στόχος είναι πάντα η νίκη όταν παίζεις με το εθνόσημο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Jεκινήσαμε με το δεξί στο παιχνίδι με την Μολδαβία και με το Κόσοβο που είναι πιο δύσκολο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Nα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Εθνική – Nations League: Ξεχωρίζει η Σλοβενία

Για τι ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στον όμιλο: «Στο Nations League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Αν ξεχωρίσω κάποια αυτή θα είναι της Σλοβενίας, που είναι στην πρώτη θέση μαζί μας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να χάσουμε κάποιο βαθμό, θα είναι απώλεια. Για αυτό θα πρέπει αύριο να είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και να πάρουμε τους βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό».

Για το ματς με το Κόσοβο: «Ξέρουμε ότι η ομάδα του Κοσόβου θα έρθει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τη νίκη. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να κάνουμε ευκαιρίες όπως στα τελευταία παιχνίδια που δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Tο πιο σημαντικό είναι να τις εκμεταλλευτούμε γιατί αυτό μετράει στο τέλος. Είτε παίξουμε είτε δεν παίξουμε καλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί για να συνεχίσουμε στην πρώτη θέση του πίνακα».

Δείτε ακόμη:

Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστική
Ερχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο Μπόλονι
Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις