Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αργύρης Πανταζάρας – Άγριες Μέλισσες: Ο “πρώην” της Ασημίνας πολιορκεί τη Δρόσω
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αργύρης Πανταζάρας – Άγριες Μέλισσες: Ο “πρώην” της Ασημίνας πολιορκεί τη Δρόσω

Αργύρης Πανταζάρας - Άγριες Μέλισσες:Ο Αργύρης Πανταζάρας κάνει το ντεμπούτο του στις "Άγριες Μέλισσες" φλερτάροντας τη Δρόσω

Αργύρης Πανταζάρας – Άγριες Μέλισσες: Την πρώτη του εμφάνιση στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από την επιτυχημένη συμμετοχή του στη σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι” σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται να ταράξει τη ζωή της Δρόσως (Δανάη Μιχαλάκη) φλερτάροντά τη και πολιορκώντας την από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας της. Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Τάκη Δοξαρά. Πρόκειται για έναν μπουζουξή που εργάζεται στο καμπαρέ “Χαβάη”. Εκεί πρόκειται να γνωρίσει τη Δρόσω στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα, και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της.

Ο Τάκης δεν είναι πάντα καλός ή πάντα κακός. Καταφερτζής, μαλαγάνας, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, είτε με το καλό είτε με το άγριο, αν χρειαστεί. Ωστόσο, ο Τάκης θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη σχέση με τη Δρόσω ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δώσει μάχη για να την κρατήσει κοντά του. Θα τα καταφέρει;

Η σχέση με την ‘Ασημίνα’

Ο Αργύρης Πανταζάρας βρίσκει στις “Άγριες Μέλισσες” και έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά. Η Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα, είναι ένας άνθρωπος που σημαίνει πολλά για εκείνον, αφού διατηρούσαν δεσμό ενώ και μετά τον χωρισμό τους οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και τους ενώνει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Μάλιστα, αυτή την περίοδο συνεργάζονται στη θεατρική παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, σε μια ανατρεπτική εκδοχή της ιστορίας, με έντονες σκηνές και συναισθήματα. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί!

Αργύρης Πανταζάρας: Είχε πει “όχι” στις Άγριες Μέλισσες

Όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε γιατί είπε αρχικά “όχι” στις “Άγριες Μέλισσες” απορρίπτοντας την πρόταση που του είχαν κάνει για τον πρώτο κύκλο: “Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε. Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις. Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο”, είχε πει ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις