Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σπίτι Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: Ενόχληση Ζαρούλια, κάλεσε τις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Σπίτι Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: Ενόχληση Ζαρούλια, κάλεσε τις Αρχές

Σπίτι Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη: Bαριές ποινές σηματοδοτεί η απόφαση του Δικαστηρίου το οποίο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της Χρυςής Αυγής ( Νίκο Μιχαλολιάκο και λοιπούς) που έχουν κριθεί ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σπίτι Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη: Στα σπίτια των Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε η κάμερα του MEGA, εν αναμονή της απόδοσης των ποινών για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Πεύκη βρίσκεται για ακόμα μία ημέρα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Ούτε ο ίδιος, ούτε η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, ούτε η κόρη τους Ουρανία έχουν βγει εκτός της οικίας τους τα τελευταία 24ωρα. Εντός του σπιτιού βρίσκονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Αναφορικά στην παρουσία της αστυνομίας, το πρωί ένα περιπολικό έκανε την εμφάνισή του, ενώ στις 16:00 περίπου στο σημείο έφθασαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από κλήση της Ελένης Ζαρούλια, που ειδοποίησε τις Αρχές γιατί ενοχλήθηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων. Ησυχία επικρατεί στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Ντράφι. Από την γειτονιά δεν έχει περάσει κανένα περιπολικό, ενώ όπως και τις προηγούμενες ημέρες το πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, δεν μένει όλη τη μέρα σπίτι, αφού επιλέγει να κάνει βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε ακόμη

Έξαλλη η κόρη του Μιχαλολιάκου – Πέταξε νερό σε δημοσιογράφους

Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Επιλογή της ηγεσίας και όχι μεμονωμένες οι πράξεις βίας
Ρουπακιώτης: Θα είχαμε “τυλίξει” νωρίτερα τη Χρυσή Αυγή αν δεν είχε μπει “stop” από το Μαξίμου το 2013
Καβγάς μελών του ΠΑΜΕ με υποστηρικτές της ΧΑ έξω από το Εφετείο – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις