Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρουπακιώτης Χρυσή Αυγή: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης επί Σαμαρά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουπακιώτης Χρυσή Αυγή: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης επί Σαμαρά

Ρουπακιώτης Χρυσή Αυγή: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τη Δευτέρα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Open tv

Ρουπακιώτης Χρυσή Αυγή: “Την περίοδο που η Χρυσή Αυγή αλώνιζε εμείς ήμασταν ένα βήμα πριν την τυλίξουμε όμως μπήκε stop από το Μαξίμου” ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης αναφερόμενος στο πάγωμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που προωθούσε το 2013. “Το νομοσχέδιο δεν περνάει”, του είχε διαμηνύσει τότε το Μαξίμου σύμφωνα με τον ίδιο. Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε ότι “τελικά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ανέλαβε τότε ο Μπαλτάκος και ο Σταμάτης και ψηφίστηκε το 2014 αφότου δηλαδή είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας”, υπογραμμίζοντας ότι “την 1/1/2014 θα αναλάμβανε η Ελλάδα την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης οπότε πως θα γινόταν αυτό χωρίς αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και με Χρυσή Αυγή”.

ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις του υπουργού Δικαιοσύνης του Σαμαρά

Όση λάσπη και να ρίξουν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορούν να ξεγράψουν από τη μνήμη των πολιτών ποιοι είναι αυτοί που με τις πολιτικές τους έθρεψαν, γιγάντωσαν και ξέπλυναν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ποιοι διοργάνωναν μαζί τους τα συλλαλητήρια για τη δήθεν “προδοσία” της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ποιοι έλεγαν μεσούσης της δίκης πως “η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει”. Ποιοι ζητούσαν “μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή για συνεργασία με τη ΝΔ” και ποιοι χαρακτήριζαν “ράκος” τον δολοφόνο Ρουπακιά επειδή βρισκόταν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης.

Τώρα που οι εγκληματίες νεοναζί οδηγούνται στο φυσικό τους περιβάλλον, στη φυλακή, περιμένουμε από τη ΝΔ να απαντήσει στα όσα σοκαριστικά κατήγγειλε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, που αποκάλυψε πως “ενώ ήμασταν έτοιμοι να τυλίξουμε τη Χρυσή Αυγή, το Μέγαρο Μαξίμου έβαλε stop”. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από τον όψιμο αντιφασισμό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις