Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Οχι για Γιαννούλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Οχι για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Αρνηση του “δικεφάλου” στην Πόρτο για τον διεθνή μπακ - Δεύτερη φορά που απορρίπτει πρόταση για το πιο "καυτό" του ποδοσφαιρικό προϊόν

ΠΑΟΚμεταγραφές: “Πόρτα” στην Πόρτο έριξε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Η πρόταση της Πορτογαλικής ομάδας ανερχόταν στα 7 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ λίγο μετά από τον αγώνα με την Μπενφίκα. Μάλιστα, η εφημερίδα “Record” αναφέρει πως ο Έλληνας μπακ θα κάλυπτε το κενό, που άφησε ο Άλεξ Τέγιες μετά την αποχώρηση του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ενώ, η εν λόγω πρόταση των “δράκων” πρόταση έγινε μετά το παιχνίδι του “δικεφάλου” κόντρα στην Μπενφίκα. Εκεί που ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αρνείται δεύτερη φορά

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρόταση, που απέρριψαν οι “ασπρόμαυροι” για τον Γιαννούλη. Ενώ, αποφασίστηκε να μείνει στην Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής και για την επόμενη σεζόν μετά από το παιχνίδι με τους Πορτογάλους. Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ πήρε 5 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ λόγω της πρόκρισης. Μάλιστα από πλευράς της ομάδας, υπάρχει η πρόθεση για αναπροσαρμογή του συμβόλαιο του Έλληνα μπακ. Ο Όλαφ Ρέμπε τρέχει την υπόθεση και έχει ήδη ενημερώσει τον Γιαννούλη μετά το παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Την οποία, ο νεαρός δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Θυμίζουμε, ο Γιαννούλης αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ρόστερ των Θεσσαλονικιών και παρέμεινε στην ομάδα. Κάτι που αποτελούσε κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Ενώ, ο Έλληνας μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2022.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις