Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – αλλαγές: Πογιάτος; Φευγάτος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – αλλαγές: Πογιάτος; Φευγάτος!

Παναθηναϊκός - αλλαγές: Στην έξοδο οδεύει ο Ισπανός που δεν έπεισε πως μπορεί να διαχειριστεί το πλάνο του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – αλλαγές: Την πόρτα της εξόδου θα δει ο Ντάνι Πογιάτος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την εν λόγω απόφαση και έτσι ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει από την ομάδα. Την ίδια ώρα, για τον  Τσάβι Ρόκα αποφασίστηκε να μείνει στους «πράσινους», ωστόσο θα «απομονωθεί». Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εξέτασε όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης μετά από την ήττα με τον Άρη και αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Πογιάτος.

Θυμίζουμε, μετά από τα άσχημα αποτελέσματα και το κακό ξεκίνημα της ομάδας  υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ο κ. Αλαφούζος σκεφτόταν αν θα δώσει στον Πογιάτος την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να εκμεταλλευτεί την διακοπή. Εν τέλει αποφάσισε, πως δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο και ο Ισπανός θα αποχωρήσει άμεσα.

Παναθηναϊκός – αλλαγές: Στον “τάκο” και ο Ρόκα

Μάλιστα, ο Αλαφούζος είχε αρκετές συζητήσεις τόσο με τους συνεργάτες του όσο και με κάποιους υποψήφιους διαιτητές. Ο διάδοχος του Πογιάτος θα πρέπει να μπορέσει να περάσει το στυλ του στην ομάδα όσο θα υπάρχει η διακοπή στο πρωτάθλημα. Ενώ, βασικό είναι να γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τα δρώμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SDNA» έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και έχει υπάρξει κάποιες εξελίξεις γύρω από την αντικατάσταση του Ισπανού. Με αυτή του την απόφαση, ο Αλαφούζος αναλαμβάνει αποκλειστικά το θέμα του προπονητή. Ενώ, κατάλαβε πως πήρε ένα ρίσκο που δεν βγήκε.

Την ίδια ώρα, δυσχερής είναι και η θέση του Τσάβι Ρόκα στην ομάδα. Ο Καταλανός έχει πάρει πάνω του το λάθος με την επιλογή του Πογιάτος και σε συνδυασμό με την αποχή του από τα δρώμενα της ομάδας, φέρνει σε ένα πολύ άσχημο σημείο την σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα, στην σημερινή μεταγραφή του Μαουρίσιο δεν είχε εμπλακεί καθόλου και την υπόθεση χειρίστηκε ολοκληρωτικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Αλαφούζος αναλαμβάνει τα βασικά θέματα της ομάδας και θα παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα με τον Ρόκα να έχει έναν παθητικό ρόλο (όπως συνέβη και με τον Νταμπίζα). Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση αποχώρησης του, ωστόσο θα μπει στην άκρη και θα μειωθούν οι ευθύνες του.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις