Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – κρίση: Σκέψεις για Γιόσου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – κρίση: Σκέψεις για Γιόσου!

Παναθηναϊκός - κρίση: Τον Σαριέγκι για συνδετικό κρίκο διοίκησης τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιρικού τμήματος σκέφτονται στο τριφύλλι

Παναθηναϊκός – κρίση: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια κρίση στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει ξεκινήσει άσχημα και δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη. Δεν κάνει καλές εμφανίσεις και δεν έχει αγωνιστική συνοχή. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή και να βελτιώσουν την εικόνα τους, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα “απουσιάζει”. Ο Καταλανός θα έπρεπε να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει, όμως λειτουργεί σαν να μην είναι μέλος της. Είναι αποστασιοποιημένος και δεν φαίνεται διατεθειμένος να λύσει τα προβλήματα, που υπάρχουν στα ενδότερα της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Όμως, δεν συμμετέχει και στα “κοινά” της ομάδας, αφού η μόνη του επαφή είναι αυτή με τον Πογιάτος.  Ο Ισπανός προπονητής τον χρειάζεται αυτή την στιγμή, όμως δεν τον έχει και προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση μόνος του. Οι συνθήκες αυτές σε συνδυασμό με τα λάθη, που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό βάζουν σε δυσχερή θέση τον Ρόκα και τον φέρνουν πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Παναθηναϊκός – κρίση: Δημοτικός σύμβουλος

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν έναν άνθρωπο να βοηθάει τον προπονητή και να έχει καταλυτικό ρόλο στα αποδυτήρια. Ενώ, θέλουν να είναι και ο συνδετικός άξονας της διοίκησης με το αθλητικό τμήμα. Γι’ αυτό το λόγο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτη την απόφαση. Μάλιστα, οι διοικούντες βρίσκονται ήδη σε συγκέντρωση ονομάτων για την θέση και εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις. Ενώ, θέλουν  έναν τεχνικό διευθυντή, που να έχει περισσότερες αρμοδιότητες. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος έχει αγωνιστεί με το “τριφύλλι” από το 2007-2012 και γνωρίζει την ομάδα, ενώ ήταν και αρχηγός της. Το εξίσου σημαντικό του προτέρημα είναι το γεγονός, πως είναι Ισπανός και θα έχει καλή επικοινωνία με τον Πογιάτος αλλά και με τους ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές της ομάδας.   Όμως, είναι αρκετά δύσκολο να επιστρέψει, αφού ασχολείται με τα “κοινά” όντας δημοτικός σύμβουλος πίσω στην χώρα του. Ακόμα, έχει και δική του επιχείρηση. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αναμένονται αρκετές εξελίξεις.

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις