Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Φαντ Σχιπ: “Φρέσκους τους βασικούς”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Φαντ Σχιπ: “Φρέσκους τους βασικούς”

Εθνική - Φαντ Σχιπ: Αλλαγές προανήγγειλε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός και προϊδέασε για πειράματα σε σχήματα και τρόπους παιχνιδιού

ΕθνικήΦαντ Σχιπ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαντ Σχιπ, μίλησε για όλα στην συνέντευξη τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αυστρία αλλά και τις αναμετρήσεις για το Nations League. Ακόμα, στάθηκε για ακόμη μια φορά στις κλήσεις του αλλά και στην απόφαση που πήρε για την περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα. Ενώ, ξεκαθάρισε πως όποιος κάνει ανάλογα σχόλια, θα αποβάλλεται από την Εθνική Ομάδα. Επίσης, τόνισε πως το παιχνίδι με την Αυστρία θα είναι ένα καλό τεστ και πως θα δοκιμάσει νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Φαντ Σχιπ δήλωσε: “Θα ξεκινήσουν με 11 παίκτες όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε”.

Εθνική – Φαντ Σχιπ: “Καμία κουβέντα για Σιόβα”

Για το πλάνο της Εθνικής στα προσεχή παιχνίδια ο Φαντ Σχιπ ανέφερε: “Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε… φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία”.

Οταν, δε, ρωτήθηκε για τον Σιόβα είπε: “Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το… μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να… δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο”.

Τέλος, για την ομάδα της Αυστρίας είπε: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της (αναφέρθηκε και στο παρελθόν του που ήξερε Αυστριακούς παίκτες)».

Δείτε ακόμη:

Προσπάθεια Πογιάτος να αναστήσει το καταρρακωμένο ηθικό
Ο Μπρούμα, οι τίτλοι και ο Βινάγκρε για αντιΤσιμίκας!
Μετά από 20 χρόνια κεντρική διαχείριση ξανά στο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις