Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Το όνειρο πλησιάζει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Το όνειρο πλησιάζει

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Προς έγκριση η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο του δικεφάλου

ΠΑΟΚΝέα Τούμπα: Ακόμα, πιο κοντά στην υλοποίηση της έρχεται η Νέα Τούμπα, αφού προέκυψαν νέες εξελίξεις σε σχέση με το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου μελέτησαν την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Σχεδίου του σταδίου. Εκεί οι μηχανικοί του συμβουλίου, θα εξετάσουν τις επιπτώσεις, που μπορεί να έχει το γήπεδο στο περιβάλλον. Αν το εγκρίνουν, θα δώσουν την γνωμοδότηση τους για να εγκριθεί η Μελέτη για την Νέα Τούμπα.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια σπουδαία εξέλιξη για την υλοποίηση τους νέου σταδίου του ΠΑΟΚ. Καθώς, αν η μελέτη πάρει και την έγκριση του ΚΑΣ, τότε θα μπορέσει να πάρει την άδεια για να ανεγερθεί το νέο γήπεδο με το κατάλληλο Προεδρικό Διάταγμα. Η εν λόγω συνεδρίαση διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης. Ενώ, θα συμμετάσχει από πλευράς ΠΑΟΚ ο Γιάννης Δημογιάννης (υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων). Mε σκοπό να λύσει όποιες απορίες υπάρξουν από τους ανθρώπους του Συμβουλίου.

ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Μένει η απόφαση συμβουλίου

Το μόνο που μένει, είναι να υπάρξει κάποια απόφαση από το Συμβούλιο, η οποία, θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Οι εξελίξεις τρέχουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βρίσκονται μπροστά σε ένα κομβικό σημείο για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Δείτε ακόμη:

Προσπάθεια Πογιάτος να αναστήσει το καταρρακωμένο ηθικό
Ο Μπρούμα, οι τίτλοι και ο Βινάγκρε για αντιΤσιμίκας!
Μετά από 20 χρόνια κεντρική διαχείριση ξανά στο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις