Αθήνα

°C

Τετάρτη

28

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Αγωγή: Τους στέλνει στο σκαμνί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Αγωγή: Τους στέλνει στο σκαμνί

ΕΠΟ - Αγωγή: Πρώην παράγοντες κυνηγάει η ΕΠΟ και ζητάει 10 εκατ. ευρώ στα δικαστήρια - Σιγή ιχθύος για ονόματα και υποθέσεις

ΕΠΟΑγωγή: Τεράστια αγωγή κατέθεσε η ΕΠΟ σε πρώην παράγοντες της. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport».  Πιο συγκεκριμένα, η αγωγή ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και την κατέθεσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Έτσι λοιπόν, έγινε πραγματικότητα η αίσθηση που υπήρχε πως η ΕΠΟ θα κινηθεί νομικά απέναντι σε ανθρώπους, που έχουν περάσει παλαιότερα από τα γραφεία της.

Την εν λόγω απόφαση έλαβε ο Βαγγέλης Γραμμένος στην χθεσινή Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αξιώνει 10 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, ακόμα κι αν κερδίσει η ΕΠΟ, το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να το καταβάλει η ίδια σε εταιρεία, με την οποία, είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν οι προηγούμενες διοικήσεις της ομοσπονδίας. Και με την εταιρεία αυτή εδώ και αρκετό καιρό, οι επιτελείς στου Γουδή βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

ΕΠΟ – Αγωγή: Σιγή ιχθύος

Την ίδια ώρα, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ονόματα των παραγόντων, κατά των οποίων άσκησε την αγωγή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ενώ, αναμένονται αρκετές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Τα δε θέματα στα οποία ενεπλάκησαν οι παράγοντες ατά τον οποίων στρέφεται η ΕΠΟ επίσης δεν αναφέρονται. Για προφανείς νομικούς λόγους, αν και όλοι αντιλαμβάνονται για ποια πρόκειται (συμβάσεις και προγράμματα σε όλη την Ελλάδα).

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις