Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Απέτυχα”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Απέτυχα”!

Φόρμουλα 1 - Φέτελ: Ο Γερμανός άσος της Φ1 δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φεύγει ως αποτυχημένος από τη Φεράρι μετά από 5 χρόνια!

Φόρμουλα 1Φέτελ: Αποκαλυπτικός ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο «beyond the grip». Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι ανέφερε, πως δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του με την ιταλική ομάδα, αφού δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή. Ενώ, δηλώνει μετανιωμένος για κάποιες από τις επιλογές του. Θυμίζουμε, ο Φέτελ υπέγραψε με την Φεράρι το 2015, θέλοντας να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Φόρμουλα 1. Όμως, η συνεργασία των δύο πλευρών έρχεται στο τέλος της, αφού ο Γερμανός υπέγραψε με την Άστον Μάρτιν για την σεζόν 2021.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: “Είναι αλήθεια ότι απέτυχα, γιατί έβαλα ο ίδιος στον εαυτό μου ως αποστολή, ή ως στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Ferrari. Απέτυχα. Δεν κατάφερα να το πετύχω αυτό». Ενώ, πρόσθεσε: «Υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει καλύτερα, πράγματα που θα έπρεπε να έχω δει νωρίτερα, μάχες δεν θα έπρεπε να έχω δώσει. Αλλά, από την άλλη μεριά, πιστεύω πως ό,τι έγινε με έχει φέρει εδώ που βρίσκομαι τώρα”.

Φόρμουλα 1 – Φέτελ: “Να είμαι δίκαιος και σκληρός”

Τελειώνοντας, ο Φέτελ παραδέχτηκε πως δεν πέτυχε στους στόχους του και δήλωσε ξεκάθαρα: “Αν θέλω να είμαι δίκαιος και σκληρός, τότε απέτυχα. Υπήρχαν λόγοι που οδήγησαν σε αυτό; Πιθανώς ναι, αλλά δεν μπορώ να τα δω ως δικαιολογίες. Οπότε, ό,τι κι αν έγινε, με έφερε στο επόμενο βήμα μου. Ίσως οι μάχες που έδωσα να μην άξιζαν, αλλά είναι ίσως και μέρος της φύσης μου. Και πιστεύω πως είχα λόγο να δώσω αυτές τις μάχες. Αλλά, πιστεύω πως τελικά έτσι ωριμάζεις, έτσι μαθαίνεις. Είμαι χαρούμενος που προχωράω”.

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις