Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Εθνική: Τεστ στην Αυστρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Τεστ στην Αυστρία

Ποδόσφαιρο - Εθνική: Χωρίς Μπακάκη και Πέλκα, ευκαιρια για δοκιμές στο φιλικό με την αποδεκατισμένη ομάδα του Φράνκο Φόντα

ΠοδόσφαιροΕθνική: Δυνατό φιλικό για την Ελλάδα στο «Βέρτερσεε Στάντιον». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Αυστρία εκτός έδρας. Η Εθνική μας ξεκίνησε θετικά στο Nations League. Ήρθε ισόπαλη στο 0-0 με την Σλοβενία, ενώ νίκησε με 0-2 το Κόσοβο. Συνέχισε τα καλά αποτελέσματα, χωρίς να κάνει τρομερές εμφανίσεις και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου. Απόψε, ο Φαντ Σιπ θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει τους νέους ποδοσφαιριστές και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει τον δύο εντός έδρας αγώνων του Nations League.

Η εθνική μας θα επιδιώξει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να πάρει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Μπακάκης, που είναι τραυματίας. Αδεια να απουσιάσει πήρε και ο Πέλκας που βρίσκεται στην Τουρκία λόγω της μεταγραφής του στην Φενέρ. Δε υπολογίζεται, επίσης, ο ανέτοιμος Μασούρας.

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Πολλές απουσίες η Αυστρία

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, αφού στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 την Νορβηγία. Όμως, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από την Ρουμανία. Απόψε, ο προπονητής της ομάδας, Φράνκο Φόντα, θα δώσει χρόνο σε μερικούς νέους, ώστε να βγάλει μερικά συμπεράσματα και να κρίνει την ετοιμότητα τους.  Δεν υπολογίζονται οι Στάνκοβιτς, Βέμπερ, Ούλμερ και Βάλτσι, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ οι Αλάμπα και Σλάγκερ περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ για να ενταχθούν  στην ομάδα. Ακόμα, οι Λάιμερ, Λίγχαρτ, Σάμπιτσερ, Λάζαρο και Κάινζ.

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις