Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Αυλαία στο Αγρίνιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Αυλαία στο Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης - Αήττητος κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ράσταβατς

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τα «καναρίνια» έρχονται από την ήττα με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας (2-0). Είχαν ένα συμπαθητικό πρώτο ημίχρονο και αμύνθηκαν εξαιρετικά Στο δεύτερο δέχτηκαν νωρίς το πρώτο γκολ και δυσκολεύτηκαν να αντιδράσουν. Δεν ήταν κακοί, ωστόσο δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα στο τέλος.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία των Αιτωλών είναι θετική, ενώ με το πέρασμα του χρόνου υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, κάτι που δικαιούνται. Έκαναν ακόμα μια μεταγραφική απόκτηση και υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Ο Μάκης Χάβος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Πέταγε στο φιλικό

Από την άλλη, ο Αστέρας δεν αγωνίσθηκε το Σαββατοκύριακο. Την 2η αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είχε και αυτός ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου «μπλόκαρε» τους Πειραιώτες. Στο δεύτερο η εικόνα άλλαξε, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και οι Αρκάδες ηττήθηκαν χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν. Ενώ, για να προετοιμαστεί έδωσε φιλικό αγώνα με τον Παναρκαδικό, διαλύοντας τον με 8-0. Έχει καλή ψυχολογία, αφού παίζει καλό ποδόσφαιρο και επικρατεί αισιοδοξία στην ομάδα. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει ηττηθεί από τον Παναιτωλικό. Απόψε λείπουν Φερνάντεθ, Άλβαρες, Σουάρεθ και Καπίγια.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις