Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Παίρνει Μπρούμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Παίρνει Μπρούμα!

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Οι νταμπλούχοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και κατέθεσαν πρόταση στην ομάδα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Μία ανάσα από τον Μπρούμα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Αϊντχόφεν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν πρόταση στην ολλανδική ομάδα για δανεισμό με οψιόν αγοράς και φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία.

Ενώ, ο Μπρούμα αναμένεται στην Ελλάδα (πιθανώς και απόψε) για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο 25χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος, τον είχε ως πρώτο στόχο στην μεταγραφική του λίστα. Θυμίζουμε, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Ο Πορτογάλος θα καλύψει το κενό στην θέση των εξτρέμ. Έχει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να προσφέρει με την ποιότητα του στην ομάδα.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Το βιογραφικό του

Με την Αϊντχόφεν ο υπό απόκτηση από τον Ολυμπιακό, Μπρούμα, μετράει 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασσίστ. Ενώ, η αξία του ανέρχεται στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ύψους 1.73 μέτρων και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβώνας (13 συμμ, 1 γκολ, 4 ασσίστ), Γαλατάσαραϊ (85 συμμ, 15 γκολ, 21 ασσίστ), Ρεάλ Σοσιεδάδ (33 συμμ, 3 γκολ, 1 ασσίστ), Λειψία (67 συμμ, 10 γκολ, 5 ασσίστ) και Γκαζιάντεπσπορ. Ενώ, είναι και διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία, έχει 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασσίστ.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις