Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Ματσάρα στο «Ανοέτα»! Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την Βαλένθια σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ματσάρα στο «Ανοέτα»! Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την Βαλένθια σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Έλτσε. Δεν απειλήθηκαν και πήραν σχετικά εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετώπιζαν αρκετές απουσίες, ωστόσο διαχειρίστηκαν σωστά τα παιχνίδια. Χρειάζονται μερικές ακόμα προσθήκες για να καλύψουν τα κενά, κυρίως στην άμυνα.

Από την άλλη, η Βαλένθια ήρθε ισόπαλη με την Ουέσκα.  Δεν έπαιξε καθόλου καλά και μάλλον τυχερή είναι, αφού δεν υπέστη την ήττα. Το κλίμα στην ομάδα είναι κακό και υπάρχει αρκετή ένταση. Δεν έχουν γίνει προσθήκες και τα κενά που πρέπει να καλυφθούν είναι αρκετά. Πρέπει να γίνουν αλλαγές για να μην «χαθεί»  η σεζόν.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Χετάφε με Μπέτις

Δυνατό παιχνίδι και στην Μαδρίτη! Η Χετάφε αντιμετωπίζει την Μπέτις σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με την Αλαβές. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού παρά το γεγονός ότι η Χετάφε ήταν λίγο καλύτερη, δεν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν τρώει γκολ και είναι μια ομάδα, που μάχεται σε όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη, η Μπέτις έρχεται από την ήττα με 2-3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν εξαιρετική επιθετικά  αλλά δύο διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μίλησε με σκληρά λόγια και κινδυνεύει με τιμωρία. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και οι δύο ομάδες θα παίξουν δυνατά για το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις