Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Σαρωτικοί ροσομπλού!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Σαρωτικοί ροσομπλού!

Serie A - αγωνιστικό: Η Μπολόνια σε φοβερή βραδιά διέλυσε 4-1 την Πάρμα με μπροστάρη το Σοριάνο που πέτυχε δύο γκολ

Serie A – αγωνιστικό: Φοβερή Μπολόνια! Κατατρόπωσε με 4-1 την Πάρμα στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Έκαναν αρκετές φθάσεις και το πέτυχαν στο 16’ με τον Σοριάνο να κάνει το 1-0. Ο Ιταλός ήταν σε μεγάλα κέφια και στο 30’ σημείωσε το 2-0, με ένα άπιαστο σουτ. Η

Μπολόνια είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Έξαψε και το τρίτο γκολ πριν από την ανάπαυλα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει απέναντι σε μία Πάρμα που αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος οι «ροσσομπλού» μπήκαν ακόμα πιο δυνατά. Συνέχισαν να παίζουν επιθετικά, απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων και πέτυχαν και τρίτο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 56’ ο Όλσεν έκανε το 3-0. Η Πάρμα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 67’, με τον Ερνάνι να σημειώνει το 3-1. Και αν πίστεψαν πως θα μπορέσουν με κάποιον τρόπο να μπουν το παιχνίδι, διαψεύστηκαν. Αφού στην συνέχεια το έργο τους έγινε πιο δύσκολο, αφού στο 76’ έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Ιακοπόνι. Η Μπολόνια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά τερμάτων της. Στο 91’  ο Παλάσιο έγραψε το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους.

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις