Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκολ και θέαμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Γκολ και θέαμα

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Μεγάλα ματς με πολλά γκολ και μεγάλες νίκες για Εβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ισοπαλία με άγχος η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Μπράιτον εκτός έδρας, σε ένα επεισοδιακό ματς. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και υπήρχε αρκετή ένταση. Η Μπράιτον φάνηκε να αποκτά τον έλεγχο και πίεσε του φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις και άνοιξε το σκορ. Στο 40’ ο Μοπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους, αφού τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ντανκ. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 52’ είχαν ένα ακυρωθέν γκολ, όμως στο 55’ έκαναν το 1-2 με τον Ράσφορντ.

Η Μπράιτον δεν πτοήθηκε και συνέχισε να παίζει επιθετικά έκανε αρκετές ευκαιρίες και είχε πέντε δοκάρια. Το τέλος του αγώνα ήταν επεισοδιακό. Στο 95’ οι γηπεδούχοι φέρνουν το ματς στα ίσια με τον Μάρτς. Όμως, η Γιουνάιτεντ είχε την απάντηση. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαγκουάιρ έπιασε μια κεφαλιά, η οποία, βρήκε στο χέρι αμυνόμενου. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και καταλόγισε πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Από 3-0, 3-3 το εσωσε η Τσέλσι

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία ανατροπή βρέθηκε η Τσέλσι, η οποία, ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και να πιάνουν απροετοίμαστους τους Λονδρέζους. Στο 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Ρόμπινσον. Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 25’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ρόμπινσον έκαναν το 2-0. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα αύξησαν κι άλλο την διαφορά με τον Μπάρτλεϊ. Στο β’ μέρος, είχε έρθει η ώρα της Τσέλσι. Πέτυχαν γρήγορα γκολ, αφού ο Μάουντ έκανε το 3-1 στο 55’. Στο 70’ ο Χάντσον Οντόι έκανε το 3-2 για τους «μπλε». Συνέχισαν να πιέζουν και στο τέλος της αναμέτρησης ισοφάρισαν. Στο 93’ ο Άμπραχαμ έκανε το 3-3, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε με 1-2 από την Έβερτον (Κουγιάτε 26’ – Κάλβερτ Λιούιν 10’, Ριτσάρλισον 40’ (πεν)). Ενώ, η Σαουθάμπτον νίκησε 1-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας (Ίνγκς 5’).

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις