Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κρας τεστ για δύο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κρας τεστ για δύο!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Βιγιαρεάλ των φιλοδοξιών και η πληγωμένη Μπάρτσα δοκιμάζουν τις αντοχές τους - Με Γρανάδα η “αγριεμένη” Ατλέτικο Μαδρίτης

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Γεμάτοι δράση είναι οι αποψινοί αγώνες της Λα Λίγκα. Η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Ο διασυρμός από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λίγκ έφερε μεγάλη σύγχυση στις τάξεις της ομάδας. Το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Κούμαν. Αποχώρησαν σημαντικοί παίχτες, ενώ και ο Μέσι απαίτησε να φύγει από την ομάδα. Η διοίκηση έχει πολλά προβλήματα και πολλοί θέλουν να αποχωρήσει και όπως καταλαβαίνετε το κλίμα είναι ψυχρό. Απόψε, θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με νίκη την σεζόν. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν μία καλή εικόνα. Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και έχει ενισχυθεί ποιοτικά το ήδη δυνατό ρόστερ. Θέλει να κάνει το δύο στα δύο και υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για φέτος.

Δύσκολο ξεκίνημα έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία, αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν 3οι την περασμένη σεζόν, ενώ παρά την πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκαν από την Λειψία. Έχουν γίνει προσθήκες με σημαντικότερη αυτή του Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος, θα δυναμώσει την επιθετική γραμμή της «Ατλέτι». Απόψε, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την σεζόν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν προκριθεί σε δύο γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Οσασούνα αντιμετωπίζει την Λεβάντε στην αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για νωρίς το μεσημέρι. Η Εϊμπάρ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Καντίθ κοντράρεται με την Σεβίλλη και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει την Θέλτα.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις