Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανός αντιδήμαρχος – αγγλικά: Πώς ντούμπλαρε τη… φωνή του
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανός αντιδήμαρχος – αγγλικά: Πώς ντούμπλαρε τη… φωνή του

Ισπανός αντιδήμαρχος - αγγλικά: Πηγές από το δημοτικό συμβούλιο της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι η απάτη δημιουργήθηκε λόγω έκτακτης ανάγκης.

Ισπανός αντιδήμαρχος – αγγλικά: Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με αντιδήμαρχο της πόλης Βαλένθια ο οποίος εκφώνησε ομιλία σε άπταιστα αγγλικά αλλά όπως αποδείχθηκε είχε «ντουμπλάρει» τη φωνή του. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Κάρλος Γκαλιάνα, εκμεταλλεύτηκε για την απάτη του την υποχρεωτική χρήση μάσκας καθώς αν και έκανε κινήσεις με το στόμα του εντούτοις η φωνή που ακουγόταν δεν ήταν η δική του αλλά ενός Άγγλου που επιστράτευσε. Η ομιλία του Γκαλιάνα είχε αποδέκτες μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Πηγές από το δημοτικό συμβούλιο της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι η απάτη δημιουργήθηκε λόγω έκτακτης ανάγκης. Όπως λένε οι ίδιες πηγές την ομιλία θα έπρεπε να εκφωνήσει ο δήμαρχος της πόλης ο οποίος, όμως, ήταν σε σύσκεψη την επίμαχη ώρα. Οπότε τη θέση του πήρε ο αντιδήμαρχος Γκαλιάνα, ο οποίος είναι και ηθοποιός. Προσθέτουν, επίσης, ότι οι οδηγίες που είχαν λάβει ήταν εξαιρετικά αυστηρες: «Μόνο ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος θα πρέπει να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα».

Δείτε ακόμη

Το Χόλιγουντ στον προεκλογικό αγώνα των ΗΠΑ
Σοκαριστική απάτη στο Βιετνάμ: Έβραζαν προφυλακτικά και τα… πουλούσαν
Η φρικτή, τρομακτική διαφήμιση της Σκωτίας για τον Covid – Διχάζει τους πολίτες
Ενέδρα στον Τούρκο ρεπόρτερ των αποκαλύψεων κατά Ερντογάν
Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική η Άγκυρα – Θα υπερασπιστούμε τη «Γαλάζια Πατρίδα»
Ιστορικό: Ο Κιμ ζήτησε συγγνώμη – Για την εκτέλεση Νοτιοκορεάτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις