Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ -μεταγραφές: Αρέσει ο Τσέμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ -μεταγραφές: Αρέσει ο Τσέμα

ΑΕΚ -μεταγραφές: Ο 28χρονος στόπερ της Χετάφε -έπαιζε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρει την “Ενωση” για να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας

ΑΕΚμεταγραφές: Ψάχνεται για τον Τσέμα Ροντρίγκες η ΑΕΚ. Η «ένωση» κοιτάζει την αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού η ομάδα «πονάει» σε αυτή τη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την χώρα της Ιβηρικής, ο 28χρονος στόπερ της Χετάφε βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ομάδας. Ο Ροντρίγκες είναι ένας αριστεροπόδαρος στόπερ ύψους 1,89 μέτρων. Ανήκει στην Χετάφε από τον Γενάρη, όταν και αποκτήθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια, ωστόσο η ομάδα του είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν μέτρησε 4 συμμετοχές στην Λα Λίγκα αλλά μετά διεκόπη το πρωτάθλημα. Ενώ, με την Νότιγχαμ ο Ισπανός αγωνίστηκε σε 10 αγώνες. Ενώ, σε αρκετές περιπτώσεις αγωνίστηκε και ως αριστερό μπακ. Ο Τσέμα Ροντρίγκες ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ακόμα, έχει αγωνιστεί σε Λεβάντε (81 συμμ, 6 γκολ, 1 ασσίστ) αλλά και Αλκορκόν (67 συμμ, 1 γκολ).

ΑΕΚ -μεταγραφές: Τι λέει η Marca

Για την υπόθεση του, η πλέον έγκυρη ισπανική αθλητική εφημερίδα, η «Marca», αναφέρει: «Η ΑΕΚ προστέθηκε στις ομάδες που διεκδικούν τον Τσέμα. Ο κεντρικός αμυντικός ίσως αποχωρήσει για να για να αποκτηθεί ένας άλλος στόπερ, με την ελληνική ομάδα να είναι η τελευταία που μπήκε στο παιχνίδι για τον πρώην άσο της Λεβάντε και της Νότιγχαμ. Τις τελευταίες ώρες η ελληνική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις