Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζανέτ Τσίπρα – Τσακαλώτος: “Καρφιά” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζανέτ Τσίπρα – Τσακαλώτος: “Καρφιά” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Ζανέτ Τσίπρα - Τσακαλώτος: Η ανάρτηση της αδερφής του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη χθεσινή παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Ζανέτ Τσίπρα – Τσακαλώτος: Τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σε ανάρτησή της η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα Ζαννέτ και όλα δείχνουν ότι αφορμή για την ενόχλησή της είναι η κριτική που άσκησε στον πρόεδρο του κόμματος- και αδελφό της- ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. “Οποιος έχει πρόβλημα με τη γραμμή”.. παραιτείται, δεικτικά η κ. Ζανέτ Τσίπρα, που δεν μας έχει συνηθίσει σε πολιτικά σχόλια, αν και έχει κομματική ιδιότητα, ως μέλος της ΚΕ του κόμματος. Για να προσθέσει ακόμα: Τέλος και Ελεος.

Το σχόλιο έρχεται λίγα 24ωρα μετά την παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που σχολίασε την φράση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από την ελληνική Βουλή. “Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει στη χώρα είστε εσείς που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό ανάπτυξη ισχυρή και φέρατε υπανάπτυξη 15% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020”, είχε πει ο κ. Τσίπρας.

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος:

“Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες. Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης. Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δε θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική”.

Η Ζανέτ Τσίπρα σχολίασε: “ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ … ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ … ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ !!!

Τ Ε Λ Ο Σ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ !!!!”

Δείτε ακόμη
Πολάκης σε Τσακαλώτο: «Πρέπει να το φωνάζουμε ότι είναι απατεώνες»
Δημόσιο “χαστούκι” Τσακαλώτου σε Τσίπρα: Δεν μπορούμε να λέμε τον Μητσοτάκη απατεώνα
Ολομέτωπη επίθεση Πολάκη στον Σύψα – “Ντροπή σου, είχες περάσει και από την Πανσπουδαστική”
Στο πατρικό του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι ο Μάικ Πομπέο
Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 6 το απόγευμα – Ανησυχία για την Αττική
Παρέμβαση Βενιζέλου: Θετική εξέλιξη η επανάληψη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις