Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΑΕΚ: Νεύρα Παπαθεοδώρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Νεύρα Παπαθεοδώρου

Μπάσκετ - ΑΕΚ: Για την ήττα της “Ένωσης” από τον Προμηθέα στο Σούερ Καπ - “Αλλαγή νοοτροπίας ενόψει F8 του BCL”

ΜπάσκετΑΕΚ: Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την βαριά ήττα της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ από τον Προμηθέα Πατρών. Ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων” προχώρησε σε δηλώσεις, όπου αναφέρθηκε στην στάση των παιχτών του. Θυμίζουμε, είχαν πολύ κακή αμυντική λειτουργία. Ενώ, μίλησε με σκληρά λόγια και φάνηκε αρκετά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Δεν παρέλειψε να τονίσει την ανωτερότητα του Προμηθέα και τον συνεχάρη για τη νίκη, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “είχε μεγαλύτερη ενέργεια και επιθυμία”. Δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ενόψει του Φάιναλ 8, αν θέλει να έχει ελπίδες για το τρόπαιο.

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Μας προβληματίζει η άμυνα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ενωσης: «Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, είχε μεγαλύτερη ενέργεια και επιθυμία. Κέρδισε δίκαια, συγχαρητήρια. Μας προβληματίζει η άμυνά μας, η προσπάθειά μας σε αυτό το κομμάτι. Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έπαιξαν ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Το θέμα είναι όταν έρχονται εδώ, να παίζουν. Σήμερα δεν έπαιξαν ή δεν προσπάθησαν, ειδικά στην άμυνα».

Όσον αφορά στο Φάιναλ 8 και τους στόχους της ομάδας του; Ο Παπαθεοδώρου τονίζει «Το σημαντικό είναι ότι δίνουμε επίσημα παιχνίδια τώρα, με σκορ και ρυθμό. Μας δίνουν ποιότητα. Πρέπει να έχουμε διαφορετική νοοτροπία. Με αυτή την νοοτροπία δεν θα έχουμε καμία τύχη, είναι ξεκάθαρο».

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις