Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ματσάρα στο Μόλντε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ματσάρα στο Μόλντε

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Προηγήθηκε 0-2 η Φερεντσβάρος, το γύρισε η Μόλντε, ισοφάρισαν 3-3 οι Ούγγροι! - 2-1 στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου

Τσάμπιονς Λιγκαγωνιστικό: Φουλ το θέαμα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!  Στη ματσάρα της Νορβηγίας, η Μόλντε αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Φερεντσβάρος και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Οι Ούγγροι ασφαλώς έχουν ένα μικρό προβάδισμα χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ γρήγορα. Στο 7’ ο Μπολί έκανε το 0-1. Μετά το γκολ οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές μάχες και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο, αλλά το ημίχρονο έληξε έτσι.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν αμέσως γκολ. Συγκεκριμένα ήταν το 53’ όταν ο Ουζούνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η απάντηση από την Μόλντε ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Τζέιμς να μειώνει σε 1-2. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’ με τον Έικρεμ. Ενώ, πήρε και το προβάδισμα με τον Έλινγκσεν στο 83’. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 87’ ο Χαρατίν με πέναλτι ισοφάρισε για την Φερεντσβάρος.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ισχυρό προβάδισμα η Ντινάμο Κιέβου

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γάνδη ηττήθηκε με 1-2 από την Ντιναμό Κιέβου και οι δύο ομάδες θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους στο παιχνίδι της Ουκρανίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 9’ ο Σουπριάγκα έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχαν λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 41’ Κλέιντιεστ έγραψε το 1-1. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με τις δύο ομάδες να θέλουν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η ουκρανική ομάδα ήταν καλύτερη και έκλεισε την Μόλντε στα καρέ της. Πέτυχε το πολυπόθητο γκολ στο 79’. Ο Ντε Πένια έγραψε το τελικό 1-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε και επέκτεινε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Σβάρνας
Ακόμα τρία χρόνια στα ερυθρόλευκα ο Κώστας Παπανικολάου
Έδωσε Βέρντε στην Σπέτσια και βάζει στα ταμεία 1,1 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις