Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Στην Σπέτσια ο Βέρντε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Στην Σπέτσια ο Βέρντε

ΑΕΚ - μεταγραφές: Αποχαιρετά την ΑΕΚ ως δανεικός με 300 χιλ. ευρώ και οψιόν υποχρεωτικής αγοράς με 800 χιλ. ευρώ ο 24χρονος Ιταλός εξτρέμ

ΑΕΚμεταγραφές: Μετά από σήριαλ αρκετών εβδομάδων η υπόθεση Βέρντε φτάνει στο τέλος της, με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα για την ΑΕΚ. Η Ενωση ήρθε σε συμφωνία με την Σπέτσια για την παραχώρηση του ακραίου μεσοεπιθετικού της. Ο Ιταλός θα ταξιδέψει στην χώρα του για να περάσει τα απαραίτητα τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Οι τελικές συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από την Δευτέρα και σήμερα ολοκληρώθηκαν, με την ΑΕΚ να βάζει αρκετά χρήματα στα ταμεία της. Οι πληροφορίες από τις δύο πλευρές κάνουν λόγω για δανεισμό αρχικά, αλλά και οψιόν υποχρεωτικής αγοράς στο πέρας της σεζόν.

Ο ατζέντης του Βέρντε βρέθηκε στην χώρα μας εχθές για να συζητήσει με την ΑΕΚ και σήμερα βγήκε λευκός καπνός. Έτσι, ο 24χρονος εξτρέμ θα αγωνίζεται στην Serie A με την νεοφώτιστη Σπέτσια εφεξής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα εισπράξουν άμεσα 300 χιλιάδες ευρώ για τον αρχικό δανεισμό του παίχτη. Εν συνεχεία, η οψιόν -υποχρεωτικής- αγοράς θα ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ. Συνολικά, η ΑΕΚ θα λάβει το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ για την παραχώρηση του Βέρντε!

ΑΕΚ – μεταγραφές: Οι ευχαριστίες Σβάρνα

Νωρίτερα σήμερα έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Στράτος Σβάρνας. Αμέσως μετά το πέρας της υπόθεσής του, ο νεαρός σέντερ μπακ δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ”.

 

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις