Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΟΚ – εκλογές: Συνάντηση κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΟΚ – εκλογές: Συνάντηση κορυφής!

ΕΟΚ - εκλογές: Βρέθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας ο απερχόμενος προεδρος Βασιλακόπουλος με τον υποψήφιο Λιόλιο

ΕΟΚεκλογές: Συναντήθηκαν σήμερα το πρωί (21/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Οι δύο άντρες συζήτησαν για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ενώ, η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ. Ο κ. Λιόλιος έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομοσπονδίας με τον συνδυασμό “Dwsepasa” και σήμερα ενημέρωσε τον απερχόμενο πρόεδρο. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό και η συνάντηση διήρκησε κάτι περισσότερο από μία ώρα. Μάλιστα, ο κ. Βασιλακόπουλος του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών ανέλυσε το πρόγραμμα του και ξεκαθάρισε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Ενώ, ανέφερε στον κ. Βασιλακόπουλο ότι θα επισκεφτεί τους ιθύνοντες των Ενώσεων και τον Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα για να κάνει το ίδιο. Μάλιστα, το “όραμα” του έχει και αρκετούς υποστηρικτές, που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ.

ΕΟΚ – εκλογές: Με Λιόλιο και ο Τσαρτσαρής

Λίγο μετά την συνάντηση ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης, ο Κώστας Τσαρτσαρής έκανε γνωστό, πως θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ, συντασσόμενος στο πλευρό του κ. Λιόλιου. Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές μέρες την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα είχε γνωστοποιήσει και ο Δήμος Ντικούδης. Οι δύο παλαίμαχοι αθλητές διατηρούν καλές σχέσεις και ήταν συμπαίχτες στην Εθνική Ομάδα, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.

Δείτε ακόμη:

Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-Λεβερκούζεν
Όρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VAR
Τρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις