Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Χωρίς τέσσερις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Χωρίς τέσσερις

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: Λόπες, Γαλανόπουλο, Λάτσι και Σιμάνσκι δεν υπολογίζονται από τον Καρέρα ενόψει του αποψινού ματς με την Σεν Γκάλεν

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: Με το μυαλό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σεν Γκάλεν εκτός έδρας. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους, αφού πήραν τη νίκη κόντρα στην Σιόν. Είχαν μια δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Είναι μια δουλεμένη ομάδα και έχει την σφραγίδα του προπονητή της, Πίτερ Τσάιντλερ. Έχει ένα ρεκόρ 3-1-1 στα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια τα τελευταία πέντε χρόνια. Θέλει να κάνει την υπέρβαση και να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Απόψε, θα παραταχθεί πλήρης με μόνη απουσία αυτή του Λούτσινγκερ, που είναι τραυματίας.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Χωρίς τέσσερις

Από την άλλη, η ΑΕΚ έχασε το κύπελλο από τον Ολυμπιακό και το ηθικό της ομάδας είχε επηρεαστεί. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο πήρε τη νίκη χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του αρχηγού της. Πέρυσι έμεινε εκτός Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό από την Τράμπζονσπορ. Έχει ένα αήττητο σερί σε 5 αγώνες προκριματικών αγώνων. Ακόμα κι αν προκριθεί βέβαια, θα έχει ένα δύσκολο έργο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά.  Ο Καρέρα έκανε ροτέσιον στο Αγρίνιο και προφύλαξε μερικούς βασικούς ποδοσφαιριστές  του. Απόψε, o Iταλός τεχνικός της Ενωσης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λόπες, Γαλανόπουλο, Λάτσι και Σιμάνσκι.

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις