Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κασιμάτης – Καθημερινή: Αποχωρεί από την εφημερίδα ο δημοσιογράφος
ΕΛΛΑΔΑ

Κασιμάτης – Καθημερινή: Αποχωρεί από την εφημερίδα ο δημοσιογράφος

Κασιμάτης - Καθημερινή: Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με την εφημερίδα Καθημερινή, στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών, έλαβε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης.

Κασιμάτης – Καθημερινή: Το Σάββατο η Καθημερινή ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με το δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη, λίγες ημέρες μετά το άστοχο σχόλιο του δημοσιογράφου για τον Γιώργο Κατρούγκαλο που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την «Καθημερινή» με την εφημερίδα να εκφράζει τη λύπη της και να ευχαριστεί τον δημοσιογράφο για την πολυετή συνεργασία, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για δική της απόφαση.

Η ανακοίνωση δημοσιεύεται στο φύλλο της Κυριακής που κυκλοφορεί (20/9) και έχει ως εξής: “Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Το γεγονός μας λυπεί ιδιαίτερα και δεν ήταν απόφαση της εφημερίδας. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία”.

Σύμφωνα με τις typologies,gr, ο Στέφανος Κασιμάτης μετά την αποχώρησή του οδεύει προς τα “ΝΕΑ”.

Στο πρόσφατο παρελθόν παράγοντες του ευρύτερου συγκροτήματος, είχαν δημοσιεύσει πολύ σκληρά tweets σε βάρος του αρθρογράφου.

Δείτε ακόμη

“Πυρά” Πέτσα κατά Τσίπρα: Μόνος αυτός σε ολόκληρο τον κόσμο, υιοθέτησε την άποψη Ερντογάν
Τσίπρας από ΔΕΘ: “Είμαι έτοιμος… χθες, αλλά θα ήταν ανεύθυνο να ζητήσω εκλογές τώρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις