Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας ΔΕΘ 2020: Από ανεύθυνος θέλησε να γίνει και επικίνδυνος, λέει ο Πέτσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας ΔΕΘ 2020: Από ανεύθυνος θέλησε να γίνει και επικίνδυνος, λέει ο Πέτσας

Τσίπρας ΔΕΘ 2020: Ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε τη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο Thessaloniki Helexpo Forum.

Τσίπρας ΔΕΘ 2020: «Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, εξαπέλυσε ο Στέλιος Πέτσας. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον χαρακτηρίζει «επικίνδυνο» σχετικά με τα όσα είπε για τα εθνικά ζητήματα της χώρας. «Ο κ. Τσίπρας άλλαξε στον ΣΥΡΙΖΑ logo, αλλά δεν άλλαξε ο ίδιος λόγο. Γιατί ζει στο παρελθόν του», αναφέρει ο κ. Πέτσας.

«Όμως το 2020, δεν είναι 2014. Τότε εκλέχτηκε με ψέματα και έμεινε στην εξουσία με ψέματα. Αλλά δεν μπορεί να συνεχίζει τα ψέματα όταν οι Έλληνες έχουν ζήσει και έχουν καταδικάσει τις πικρές αλήθειες της διακυβέρνησής του. Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να τάζει και πάλι την μία ημέρα διαγραφές χρεών και «λεφτόδεντρα» κόστους 42 δις ευρώ και να τα μειώνει ο ίδιος, την επομένη, στα 11 δις. Το νέο «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» είναι το ίδιο μουχλιασμένο με το παλιό. Ούτε, επίσης, να επικαλείται τόσες ασύστολες ανακρίβειες όπως αυτές που κατασκεύασε σχετικά με την πανδημία και την αντιμετώπισή της. Οι Έλληνες προχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν», πρόσθεσε.

«Περιττεύει, συνεπώς, κάθε αναλυτική απάντηση σε ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής απάτης. Εκεί, όμως, που ο κ. Τσίπρας από ανεύθυνος θέλησε να γίνει και επικίνδυνος ήταν με τα όσα είπε για τα εθνικά μας ζητήματα. Μόνος αυτός σε ολόκληρο τον κόσμο, υιοθέτησε την άποψη Ερντογάν ότι δήθεν η Τουρκία δεν είναι απομονωμένη. Με τρόπο εθνικά προσβλητικό, υποβίβασε τη σημασία της αποφασιστικής στάσης της Ελλάδας και τις επιτυχίες της διπλωματίας της. Και καλλιέργησε θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την απόσυρση του Oruc Reis. Τον καλούμε να αναλογιστεί τι είπε και τι ευθύνες αναλαμβάνει. Όσο για τα υπόλοιπα, λίγα λόγια αρκούν: Ο κ. Τσίπρας παραμένει αιχμάλωτος του γνωστού εαυτού του δίχως να έχει διδαχτεί τίποτα από όσα του είπαν οι πολίτες με τη ψήφο τους», καταλήγει Στέλιος Πέτσας.

Δείτε ακόμη
Τσίπρας από ΔΕΘ: “Είμαι έτοιμος… χθες, αλλά θα ήταν ανεύθυνο να ζητήσω εκλογές τώρα”
Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από τη ΔΕΘ – Τα 11 μέτρα που προτείνει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις