Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φορτσάτη Ντόρτμουντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φορτσάτη Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Κόντρα στην Γκλάντμπαχ με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά το 5-0 του κυπέλλου κόντρα στην Ντούισμπουργκ

Μπουντεσλίγκαπροαναγγελία: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει η σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται Γκλάντμπαχ προερχόμενη από τη νίκη με 5-0 κόντρα στην Ντούισμπουργκ για το κύπελλο Γερμανίας. Φέτος, θέλουν να τα πάνε καλύτερα από την περσινή χρονιά, ωστόσο θα πρέπει να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους αν θέλουν να ρίξουν την Μπάγερν από την κορυφή. Οι μεταγραφικές τους κινήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και το ρόστερ είναι έτοιμο. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ διέλυσε με 8-0 την Ομπερνόιλαντ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γερμανίας και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με την περσινή σεζόν. Παίζει επιθετικά και είναι πιστή στο πλάνο του προπονητή της. Απέκτησε νωρίς τους παίχτες, που ήθελε και κράτησε όλους τους βασικούς της ομάδας.

Η Βέρντερ Βρέμης αντιμετωπίζει την Χέρτα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια κακή σεζόν, που θέλουν να ξεχάσουν. Ξεκίνησε με το δεξί στο κύπελλο, επικρατώντας με 2-0 της Κάρλ Τσάις Ιένα. Θέλει να το πετύχει και στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και δεν έγιναν πολλές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ενώ, στα φιλικά της έδειξε καλή εικόνα, αφού τα κέρδισε όλα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Χέρτα

Από την άλλη, η Χέρτα έμεινε εκτός κυπέλλου από νωρίς, καθώς αποκλείστηκε από την Μπράουνσβαϊχ. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, που θα πρέπει να λύσει για να πετύχει κάτι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έδωσε αρκετά λεφτά το καλοκαίρι, απέκτησε επιθετικό και αποχώρησαν ρολίστες. Απόψε,  δεν θα έχει πολλές απουσίες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Κολωνία κοντράρεται με την Χόφενχαϊμ. Η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ και η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Φράιμπουργκ.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις