Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλίκη Βουγιουκλάκη – σπάνιες φωτογραφίες: Το “κλικ” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον γιο τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη – σπάνιες φωτογραφίες: Το “κλικ” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον γιο τους

Αλίκη Βουγιουκλάκη - σπάνιες φωτογραφίες: Ήταν η χρονιά που οι δύο αξέχαστοι πρωταγωνιστές συνεργάστηκαν ξανά στη σκηνή, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – σπάνιες φωτογραφίες: Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1984, μαζί με τους διάσημους γονείς του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο ‘’Εκπαιδεύοντας την Ρίτα’’ και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη.

Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την ‘’Φιλουμένα Μαρτουράνο’’ σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές» αναφέρεται στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Δείτε ακόμη

Χατζηφωτίου: Οταν παντρεύτηκα την Καρέζη, η Βουγιουκλάκη έλεγε «θα της τον φάω»
“Α, απέκτησα ένα μωρό…” – Ο Τζουντ Λο έγινε πατέρας για έκτη φορά!
Η Μπριζί Μακρόν σε μια σπάνια συνέντευξη – “Ήμουν τρομοκρατημένη όταν έγινα μητέρα στα 21”
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο “κλικ” από το 1993 – Μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου
Ένα ακόμη νοσταλγικό “κλικ” – Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοντό, αγορέ μαλλί υπογράφει αυτόγραφα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις