Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: “Αγκαλιάζονται” με Ρόσι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: “Αγκαλιάζονται” με Ρόσι

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Σύμφωνος για να έρθει Ελλάδα ο Αργεντίνος μέσος που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Ρόσι, που έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ είναι έντονο. Ενώ και ο Αργεντίνος δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν και την ευρωπαϊκή αγορά. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά και της Ουρακάν για τον Ρόσι, έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Λεονάρντο Οχέδα και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στο twitter, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον 26χρονο μέσο, που έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής εξετάζει την περίπτωση του, αφού στον Αργεντίνο βλέπει τα χαρακτηριστικά, που χρειάζεται η ομάδα για το κέντρο της. Έχουν συζητήσει και ο παίχτης φαίνεται ζεστός στο ενδεχόμενο να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Στο κόλπο και η Ουρακάν

Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” έχουν ανταγωνισμό, αφού τον παίχτη θέλει και η Ουρακάν, στην οποία αγωνιζόταν πριν δύο χρόνια ως δανεικός. Η αργεντίνικη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, ωστόσο το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που την φρενάρει. Με τον Παναθηναϊκό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Για την εν λόγω θέση, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις. Με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παίχτη από την ευρωπαϊκή αγορά και βρίσκεται και αυτός στο μικροσκόπιο του Τσάβι Ρόκα. Οι όποιες εξελίξεις, θα υπάρξουν από μέρα σε μέρα, όταν επιστρέψει ο Ισπανός από την Βαρκελώνη, που βρίσκεται για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις