Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Στη λίστα ο Ιβανίλντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Στη λίστα ο Ιβανίλντο

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ο 24χρονος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μπορεί να αποκτηθεί και δανεικός με οψιόν αγοράς

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Κοιτάζει Ιβανίλντο Φερνάντες ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας του. Ο 24χρονος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον έχει ψηλά στην λίστα του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σεμέδο ετοιμάζεται να φύγει για την Μπενφίκα και οι Πειραιώτες βγήκαν στην αγορά για να αναζητήσουν τον παίχτη, που θα τον αντικαταστήσει. Ο Φερνάντες δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Λισαβόνας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έχουν βάλει στο μάτι.

Για την υπόθεση του και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, έχουν γράψει και τα μέσα της Πορτογαλίας. Πιο συγκεκριμένα, η «A Bola» αναφέρει: «Ο Ιβανίλντο Φερνάντες, που έπαιξε πέρσι ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στην τουρκική Ρίζεσπορ, θα μπορούσε να αποχωρήσει από το σύλλογο της Λισαβόνας με μια πρόταση 4 ή 5 εκατ. Ευρώ» και προσθέτει «Μπορεί ωστόσο να φύγει και ως δανεικός, με οψιόν αγοράς. Για τον 24χρονο στόπερ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, που έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αλμερία».

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο 24χρονος στόπερ αποτελεί προϊόν των φυτωρίων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί καμία φορά με την αντρική ομάδα. Έχει δοθεί τρεις φορές δανεικός σε Μορεϊρένσε, Τράμπζονσπορ και Ρίζεσπορ αντίστοιχα. Στην τελευταία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και η ομάδα προσπάθησε να τον κάνει δικό της. Χωρίς πάντως να το πετύχει αφού δεν τα βρήκαν στα ανταλλάγματα.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις