Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: Κούνησε μαντίλι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: Κούνησε μαντίλι

Γιουρόπα Λιγκ - ΟΦΗ: Πάλεψαν οι Κρητικοί αλλά δεν ήταν αρκετό, μίλησε η εμπειρία του Απόλλωνα Λεμεσού που προκρίθηκε 1-0

Γιουρόπα ΛιγκΟΦΗ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 0-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν μετά από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι προσηλωμένες στην άμυνα, δεν έκαναν φάσεις και ήταν ένα παιχνίδι κέντρου.

Ο ΟΦΗ έδωσε την κατοχή στον Απόλλωνα και θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο οι βαθιές μπαλιές, που επιχείρησαν δεν είχαν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να πατήσουν την περιοχή, αφού η άμυνα των Κρητικών ήταν εξαιρετική. Ενώ, έφτασε και κοντά στο 1-0 αλλά ο Δημητρίου απέκρουσε το σουτ του Φιγκεϊρέδο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και έκλεισε τον ΟΦΗ στο μισό του. Κατάφερε να πετύχει γρήγορα ένα γκολ, με τον Σαλάι να κάνει το 0-1 στο 50’. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Φιγκεϊρέδο. Ο Βραζιλιάνος βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα των Κύπριων, ωστόσο ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ. Κάτι που προκάλεσε ταραχή στους Κρητικούς, που δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν. Στην συνέχεια δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και εν τέλει αποκλείστηκαν από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σαλάι 50’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φάμπιο Μαρέσκα (Ιταλία), Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Τζόρτζιο Περέτι (Ιταλία)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (Ναμπί 67’), Γιαννούλης (Κοροβέσης 80’), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (Σολίς 67’), Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο

Απόλλων Λεμεσού (Σ. Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο (Πίττας 46’), Γιούστε, Ρομπέργκε, Σαλάι, Σακέτι, Ντιγκινί, Ματέι (Μπένσοπ 46’), Ντενίτς, Αγκίρε, Νταμπό (Γιαννιώτας 78’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις