Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε η Ομόνοια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε η Ομόνοια

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Ισόπαλοι 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα οι Κύπριοι, πέρασαν 4-2 στα πέναλτι και “σταυρώνουν” με Ολυμπιακό!

Τσάμπιονς Λιγκαγωνιστικό: Πλούσιοι σε θέαμα ήταν οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως, νίκησε με 4-2 στα πέναλτι και πήρε μια σπουδαία πρόκριση. Έτσι, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γρήγορα τον ρυθμό τους. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και απείλησαν τους δύο τερματοφύλακες. Στο 31’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, με τον Λούφτνερ να κάνει το 1-0. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι Σέρβοι ισοφάρισαν με τον Ίβανιτς.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των άμυνων τους. Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι στο έξτρα 30λεπτο και έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί η Ομόνοια ήταν πιο «τυχερή», επικρατώντας με 4-2. Τα πέναλτι για τις δύο ομάδες πέτυχαν (Γκόμεζ, Γκόμες, Σένε, Λέσιακς – Γκάβριτς, Ναμπουχάνε).

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασαν Φερεντσβάρος, Μόλντε, Μακάμπι

Η Φερεντσβάρος νίκησε με 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Ούγγροι κατάφεραν σε ένα δύσκολο παιχνίδι να πάρουν την πρόκριση. Το παιχνίδι ξεκίνησε  με τους γηπεδούχους να ανοίγουν αμέσως το σκορ, αφού ο Λόβρεντσιτς έκανε το 1-0 στο 2’. Η Ντιναμό αντεδρασε άμεσα και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 26’ έκαναν το 1-1 με αυτογκόλ του Ουζούνι. Εν συνεχεία οι δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους. Κατάφεραν να απειλήσουν και ήταν συνεχής κίνδυνος. Στο 65’ ο Ουζούνι πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 2-1. Έτσι, πήρε την πρόκριση κόντρα στους Κροάτες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε 1-0 την Ντινάμο Μπρέστ (Μπίτον 50’ (πεν)). Καραμπάκ και Μόλντε κόλλησαν στο μηδέν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση. Ενώ, η Μίντιλαντ επικράτησε με 3-0 της Γιούνγκ Μπόις (Λεφόρτ 51’ (αυτγκ), Ντρέγιερ 62’, Μαμπίλ 84’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις