Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΣΑΠ – ΕΠΟ: Δικαίωση από ΦΙΦΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΣΑΠ – ΕΠΟ: Δικαίωση από ΦΙΦΑ

ΠΣΑΠ - ΕΠΟ: Στην διαμάχη για την αναστολή λειτουργίας της Α’ βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών εν μέσω πανδημίας

ΠΣΑΠΕΠΟ: Δικαιώθηκε από την ΦΙΦΑ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών! Θυμίζουμε, ο ΠΣΑΠ είχε προβεί σε μία ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, για την απόφαση της να αναστείλει την λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Δηλαδή αφαιρούσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να ζητήσουν μέω των οργάνων τα λεφτά, που δεν έλαβαν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού. Η κόντρα των δύο πλευρών πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (FIFpro) τάχθηκε υπέρ του ΠΣΑΠ. Επίσης, ενήμερη ήταν και η ΦΙΦΑ μετά από σχετική επιστολή.

Ο ΠΣΑΠ έκρινε αναγκαία την επαναλειτουργία της ΠΕΕΟΔ, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν τα χρήματα τους. Επέμεινε και τελικά δικαιώθηκε από την ΦΙΦΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Παγκόσμια Ομοσπονδία εξέταζε τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών από ξένες χώρες, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας και πήρε μια απόφαση.

ΠΣΑΠ – ΕΠΟ: Ξεκάθαρο μήνυμα

Πιο συγκεκριμένα, η ΦΙΦΑ όχι μόνο εξέτασε αυτές τις υποθέσεις, αλλά τάχθηκε και υπέρ τους, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε συμβεί. Καθώς, αν λειτουργούσε η ΠΕΕΟΔ, που είναι η αρμόδια επιτροπή δεν θα ασχολούταν, αφού ήταν εκτός της δικαιοδοσίας της. Έτσι, έδωσε δίκιο στον αγώνα του ΠΣΑΠ και με την στάση της αυτή πέρασε και μηνύματα. Μιας και με την απόφαση της δείχνει ότι δεν δέχεται μονόπλευρες αποφάσεις από τις ομοσπονδίες, που είναι μέλη της.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις