Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Εξαφανιστήκατε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Εξαφανιστήκατε!

Παναθηναϊκός - Πογιάτος: “Δεν θα σας επιρρίψω ποτέ ευθύνες αλλά σε αυτό το ματς δεν ακολουθήσατε όα είπαμε” είπε ο Ισπανός

ΠαναθηναϊκόςΠογιάτος: Τα είπαν μετά το ματς με την Τρίπολη οι «πράσινοι». Στην σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, ο Ντάνι Πογιάτος εξέφρασε τα παράπονα του και τόνισε τα προβλήματα, που υπήρχαν στην εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν έριξε ευθύνες σε κανένα ποδοσφαιριστή του, ωστόσο ανέφερε πως δεν ακολούθησαν το πλάνο, που υπήρχε για τον αγώνα. Τον λόγο πήραν και παίχτες της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης αλλά και ο Φεντερίκο Μακέντα. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την άποψη τους και στάθηκαν στην εικόνα της ομάδας. 

Ο Πογιάτος ανέφερε: «Κάναμε μία ήττα, που μας στενοχώρησε. Για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εφαρμόσατε το πλάνο μου, παίξατε, κάνατε ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Μετά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνατε αυτά που είχαμε πει. Εξαφανιστήκατε από το γήπεδο» και πρόσθεσε: «Δεν θα πω ποτέ ότι έχετε ευθύνες, δεν το είπα και μετά την λήξη του αγώνα. Σε αυτό το ματς, όμως, δεν ακολουθήσατε αυτά που είπαμε».

Παναθηναϊκός – Πογιάτος: Κουρμπέλης και Μακέντα

Ο αρχηγός της ομάδας, o Δημήτρης Κουρμπέλης δήλωσε: «Έπρεπε πιέσουμε στο δεύτερο ημίχρονο , να αντιδράσουμε, δεν ήταν καλή η εικόνα μας». Ενώ από την πλευρά του ο Ιταλός επιθετικός είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζαμε και δεν μπορώ να το καταλάβω. Το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν αντιδράσαμε στο γήπεδο».

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις