Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έσπασαν παραδόσεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έσπασαν παραδόσεις!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Λέστερ 3-0 στην Γουέστ Μπρομ και η Εβερτον 1-0 την Τότεναμ έβαλαν τέλος στην όχι ευνοϊκή προϊστορία

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Έσπασε την παράδοση η Λέστερ και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν, νίκησε  με 3-0 την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «αλεπούδες» να μπαίνουν με όρεξη. Είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να απειλήσουν τους νεοφώτιστους.  Όμως, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα τους και δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ. Στο β’ μέρος, η Λέστερ ανέβασε τον ρυθμό της και κυριάρχησε στον αγώνα. Έκλεισε την Γουέστ Μπρομ στο μισό της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Κατσάνιε έκανε το 1-0 στο 56’. Δεν έμεινε όμως εκεί και κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Ο Βάρντι πήρε το όπλο του και έκανε το 2-0 με εύστοχο πέναλτι στο 74’. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, έφτασαν εύκολα στη νικη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Τότεναμ ηττήθηκε με 0-1 από την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και κέρδισαν τις εντυπώσεις κόντρα στα «σπιρούνια». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να παίζουν πιο επιθετικά. Είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο, ήταν άστοχοι και δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Γιορίς.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λυτρωτής ο Κάλβερτ-Λιούιν

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Πίκφορντ. Στο β’ μέρος, η Έβερτον ανέβασε τον ρυθμό της και κυριάρχησε. Ο Κάλβερτ-Λιούιν έκανε το 1-0 στο 55’ και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Μετά το γκόλ έχασαν και άλλες φάσεις για να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις