Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Θέλουν χρόνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Θέλουν χρόνο

Σούπερ Λιγκ - 1η αγωνιστική: Ατρόμητος και Βόλος μπαίνουν στη μάχη με πολλές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν

Σούπερ Λιγκ1η αγωνιστική: Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν την σεζόν Ατρόμητος και Βόλος. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την ομάδα της Θεσσαλίας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μία κακή σεζόν, αφού τερμάτισαν στην 8η θέση (χαμηλότερη θέση τα τελευταία 5 χρόνια). Επέστρεψε ο κόουτς Κάναντι και μαζί θέλουν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα.

Από τον Ατρόμητο έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές, που όμως καλύφθηκαν με τις προσθήκες που έγιναν. Με σημαντικότερη αυτή του Γιαννιώτη. Έτσι, με τον Κάναντι ξανά στα ηνία θέλουν να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Έδειξαν καλό πρόσωπο στα φιλικά, που έδωσαν και πήραν νίκες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ, ισόπαλη έμειναν με τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες δεν θα έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές για τον αγώνα.

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Αλλη ομάδα!

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από μία καλή πρώτη σεζόν στην κατηγορία. Πέτυχε τους στόχους του, αφού εξασφάλισε νωρίς την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, ενώ έδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει και το κάτι παραπάνω. Το καλοκαίρι ήταν έντονο για την ομάδα. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ισπανός Άνχελ Λόπεθ. Αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές (15 στο σύνολο) και αποκτήθηκαν ισάριθμοι για να καλύψουν τα κενά. Έτσι, μιλάμε για μία καινούρια ομάδα, που θέλει χρόνο για να δέσει και αυτό φάνηκε στα φιλικά, που έδωσε. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις