Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αποδεκατισμένη Βαλένθια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αποδεκατισμένη Βαλένθια

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Με πολλά μεταγραφικά κενά και απουσίες από τραυματισμούς στο ντέρμπι της πόλης με τη Λεβάντε

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Βαλένθια υποδέχεται την Λεβάντε στο «Μεστάγια». Οι «νυχτερίδες» έρχονται από μία σεζόν, που μάλλον θέλουν να ξεχάσουν. Βγήκαν γρήγορα εκτός στόχων, αφού, στο πρωτάθλημα έμειναν εκτός των θέσεων, που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο κύπελλο βγήκαν εκτός από νωρίς, ενώ στην Ευρώπη παρά τις καλές εμφανίσεις, μέτρησαν δύο τεσσάρες από την Αταλάντα. Το καλοκαίρι στην ομάδα έγιναν μαζικές αποχωρήσεις από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές και δεν έχει αποκτηθεί κανένας για να καλυφθούν τα κενά. Ενώ, έχει και απουσίες απόψε.

Από την άλλη, η Λεβάντε έκανε μια καλή σεζόν, εξασφάλισε την παραμονή της εύκολα και ανέβασε την απόδοση της. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε μια σταθερότητα στο παιχνίδι της. Έγιναν λίγες προσθήκες στο ρόστερ και διατηρήθηκε ο κορμός. Απόψε, έχει μερικές απουσίες χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αλλαγμένες Βαγιαδολίδ και Σοσιεδαδ

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο «Ζοσέ Ζορίγια». Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει τους στόχους τους τις δύο τελευταίες σεζόν και μένουν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέρσι το έκανε πιο εύκολα. Είναι μια ομάδα, που ακολουθεί το πλάνο του προπονητή της πιστά. Έχει προβεί σε 2 σημαντικές πωλήσεις, ωστόσο, έκανε προσθήκες στο ρόστερ της.

H Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε καλή σεζόν. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο πριν την διακοπή, όμως, μετά την επιστροφή δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει. Τερμάτισε στην 6η θέση και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λίγκ. Ενώ, είχε φτάσει και στον τελικό του κυπέλλου. Πήρε τον Νταβίντ Σίλβα και κάλυψε το κενό του Όντεγκαρντ. Απόψε, θα έχει αρκετά προβλήματα, που θα πρέπει να λύσει.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αλαβές υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις και η Βιγιαρεάλ κοντράρεται με την νεοφώτιστη Ουέσκα.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις