Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος νέα: Τα επόμενα σχέδια του Ντάνου
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος νέα: Τα επόμενα σχέδια του Ντάνου

Γιώργος Αγγελόπουλος νέα: Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για την φοίτησή του στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος νέα: Για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Survivor μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ωστόσο ο Ντάνος, ο οποίος έχει γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor αναφέρθηκε και στην φοίτησή του στο Ανοικτό πανεπιστήμιο. «Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο θέατρο με μια μελαχρινή

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο «Αίθριον», στη συναυλία της Γιώτας Νέγκα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αμαρουσίου. Ωστόσο ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ήταν μόνος του! Μαζί του ήταν και μια γοητευτική μελαχρινή,  με την οποία έδειχνε ιδιαίτερα τρυφερός, αν και ήταν εμφανές ότι ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «YOU».

Φυσικά μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων στον ίδιο χώρο, αντέδρασε. Ο Ντάνος δεν έχει μιλήσει για τα προσωπικά του και παρότι οι γυναικείες προτάσεις είναι άπειρες και έχουν βρεθεί όμορφες παρουσίες στο πλευρό του, εκείνος δηλώνει πάντα ελεύθερος κι ωραίος. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση κι αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε εκείνον και την κοπέλα που τον συνόδευε.

Δείτε ακόμη
Big Brother: Αυτοί είναι οι επόμενοι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση
Χώρισε μετά από πέντε χρόνια η Έρρικα Πρεζεράκου
Το τρέιλερ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» – Η εμφάνιση της γιαγιάς της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις