Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Big Brother αποχώρηση: Άλλη μια εβδομάδα για τους παίκτες του Big Brother φτάνει στο τέλος της, με το Live να φέρνει στο προσκήνιο, συζητήσεις, αποκαλύψεις αλλά και τη δεύτερη αποχώρηση από το σπίτι του ριάλιτι.

Big Brother αποχώρηση: Εκπλήξεις επιφύλασσε το επεισόδιο του «Big Brother», που προβλήθηκε την Πέμπτη (10/09), στον ΣΚΑΪ καθώς, αρχικά, υποδείχθηκαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά στην συνέχεια έμειναν τρεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες υπέδειξαν από δύο άτομα ο καθένας για αποχώρηση και τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν τέσσερις παίκτες, δηλαδή ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, η Ράνια Καραγιάννη και η Βασιλική Χάνου.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ως αρχηγός του σπιτιού αυτή την εβδομάδα, δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Η Ράνια είχε κερδίσει το πράσινο περιβραχιόνιο για την τρέχουσα εβδομάδα, μετά τη νίκη της στην ομαδική δοκιμασία, επομένως προτίμησε να σώσει τον εαυτό της.

Άρα ένας εκ των Χρήστου, Άννας-Μαρίας και Βασιλικής θα αποχωρήσει την Παρασκευή (11/09), κατά τη διάρκεια της live εκπομπής με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

Δείτε ακόμη
Χώρισε μετά από πέντε χρόνια η Έρρικα Πρεζεράκου
Το τρέιλερ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» – Η εμφάνιση της γιαγιάς της
Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Master (chef) έρωτας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις