Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός: Μόνη, μετά από πέντε χρόνια σχέσης
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός: Μόνη, μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός: Η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει στο σπίτι μετά τον ακρωτηριασμό - Η κατάσταση του χεριού της ένα μήνα μετά το ατύχημα.

Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός: Στις αρχές Αυγούστου και ενώ βρισκόταν σε διακοπές, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε. Κάποια στιγμή η αθλήτρια έπεσε από το σκάφος και η μηχανή του ακρωτηρίασε τα τέσσερα δάχτυλά της, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα δύο και να τα συγκολλήσουν. Τότε τα δημοσιεύματα είχαν γράψει ότι ο φίλος της οδηγούσε το σκάφος, κάτι το οποίο διέψευσε η ίδια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας “On time” η Έρρικα Πρεζεράκου, είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν το ατύχημα.

Ο σύντροφός της ήταν ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, και ήταν μαζί πέντε χρόνια. Ωστόσο, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, ωστόσο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Στο πλευρό της μετά το ατύχημα

Ο Τίτος βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συντρόφου του Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα, καθώς οι δυο τους έχουν άψογη σχέση. Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και νικήτρια του πρώτου “DWTS” συγκατοικούσε με τον σύντροφο της ενώ είχαν και επαγγελματική συνεργασία αφού ο Τίτος έχει αναλάβει τον συντονισμό του Replayce, του ερευνητικού κέντρου που τα τελευταία χρόνια διατηρεί η Έρρικα Πρεζεράκου στο ΟΑΚΑ.

Ένα μήνα μετά το ατύχημα, η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου έναν μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη, μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις