Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Βόλτα στην Κηφισιά για το ερωτευμένο ζευγάρι του Master Chef
LIFESTYLE

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Βόλτα στην Κηφισιά για το ερωτευμένο ζευγάρι του Master Chef

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Ο έρωτας του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη φαίνεται πως καλά κρατεί, καθώς το ζευγάρι εθεάθη στην Κηφισιά χεράκι χεράκι.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef, που ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες, εκτός από μαγειρική, ίντριγκες και υπέροχες συνταγές είχε και έρωτα. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ήταν δύο από τους παίκτες του reality μαγειρικής του Star που ήρθαν πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι και έτσι έγιναν ζευγάρι. Ο γοητευτικός μάγειρας και η όμορφη Μαρία η οποία έφτασε ακόμη και στην τελική τριάδα, δεν έκρυψαν πότε τη σχέση τους και τόσους μήνες μετά το MasterChef είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένοι. Ωστόσο, η Μαρία είχε δηλώσει στο παιχνίδι ότι τον Δημήτρη, τον γνώριζε από πριν. Οι δυο τους μας χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές μέσα στο MasterChef, ενώ πολλές φορές είδαμε τον μάγειρα να τρώει παντόφλα από το κορίτσι του.

Πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι δεν είμαι μαζί μόνο στην ζωή αλλά και στην τηλεόραση, καθώς βρίσκονται καθημερινά στο Happy Day και στην κουζίνα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δείχνοντας μας υπέροχες συνταγές. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στα βόρεια προάστια. Το ζευγάρι απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό και χαλάρωσε κάνοντας περίπατο στο Άλσος της Κηφισιάς, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο εστιατόριο, όπου έχει επιμεληθεί το μενού του.

   
Δείτε ακόμη
Έρχεται το Μπόρατ 2 μετά από 14 χρόνια
8 λέξεις: Ο Νικηφόρος περνά αυτόφωρο – Ενέδρα θανάτου για Φοίβο και Βίκυ
Το υπουργείο Πολιτισμού χρηματοδοτεί 100 επιπλέον νέες ταινίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις