Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Borat 2: Με νέα ταινία επιστρέφει ο Σάσα Μπαρόν Κοέν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Borat 2: Με νέα ταινία επιστρέφει ο Σάσα Μπαρόν Κοέν

Borat 2: Όσο ο πλανήτης πάλευε με τον κορονοϊό ο 48χρονος κωμικός, ετοίμαζε το καινούργιο του χτύπημα, γυρίζοντας το sequel της μεγάλης επιτυχίας του 2006.

Borat 2: Το Μπόρατ, μία από τις πιο τρελές κωμωδίες του 2006 το οποίο κατέκτησε μία Χρυσή Σφαίρα και προτάθηκε για Όσκαρ, επιστρέφει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Collider, το σίκουελ της ταινίας του Σάσα Μπαρόν Κοέν είναι προ των πυλών, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί κάτω από άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, στη δεύτερη ταινία θα δούμε νέες περιπέτειες από τη ζωή του Μπόρατ, οι οποίες πολύ πιθανόν να διαδραματίζονται στο Λος Άντζελες.

Άλλες πληροφορίες θέλουν την ταινία να κυκλοφορεί πριν από τις αμερικανικές εκλογές σε μια προσπάθεια προσέγγισης του νεανικού κοινού. Μια πηγή του Collider περιέγραψε την ταινία ως «ο Κοέν που παίζει τον Μπόρατ που παίζει τον Κοέν», ενώ το άρθρο αναφέρει επίσης πως ο Κοέν έχει προβάλλει ένα  μέρος της ταινίας του σε μέλη της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Το τρέιλερ της πρώτης ταινίας

Ο Μπόρατ, δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό κανάλι, ταξιδεύει από την πατρίδα του, το Καζακστάν, στις ΗΠΑ προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μπλέκει σε τραγελαφικές καταστάσεις προσπαθώντας να κατανοήσει την αμερικανική κουλτούρα.

Δείτε ακόμη
Το υπουργείο Πολιτισμού χρηματοδοτεί 100 επιπλέον νέες ταινίες
Έτσι κάνουν όλες: Μια κεφάτη και δροσερή παράσταση
Στο Ηρώδειο η Μπελούτσι ανήμερα των γενεθλίων της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις