Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανάβυσσος φωτιά τώρα: Μήνυμα από το 112
ΕΛΛΑΔΑ

Ανάβυσσος φωτιά τώρα: Μήνυμα από το 112

Ανάβυσσος φωτιά τώρα: Ο δήμαρχος Σαρωνικού κήρυξε νωρίτερα τον Δήμο Σαρωνικού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται το Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Ανάβυσσος φωτιά τώρα: Εντολή στους κατοίκους να εκκενώσουν άμεσα τους οικισμούς του δήμου Σαρωνικού, όπου καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112. Συγκεκριμένα με δύο μηνύματα που εστάλησαν στους κατοίκους, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τούς καλεί να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς για προληπτικούς λόγους και να κατευθυνθούν προς την παραλία Παλαιάς Φώκαιας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης το 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Αναβύσσου να εκκενώσουν την περιοχή. Στο σημείο καίει μεγάλη φωτιά, η οποία έχει φτάσει και στα πρώτα σπίτια.Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Ανάβυσσο εκκενώστε τώρα για προληπτικούς λόγους οδικώς προς Σαρωνίδα, από λεωφόρο Αναβύσσου – Καραμανλή – Σουνίου». Μέχρι τώρα έχουν εκκενωθεί επτά οικισμοί. Συγκεκριμένα έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Φέριζα, Μόβριζα, Όλυμπος, της Αγροτικής Τράπεζας (Οικισμός ΑΤΕ), Αγιος Παντελεήμονας, Αρης Σαρωνίδας και Αγιασμόθι, καθώς και το Οικοτροφείο Αργώ όπου βρίσκονταν 27 παιδιά και όλοι μετέβησαν στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας.

Μεγάλη φωτιά στην Ανάβυσσο

Δείτε ακόμη

Έβρος: Ψυχολογικός πόλεμος στον Ελληνικό Στρατό με εμβατήρια και πυροτεχνήματα
Τροχαίο-σοκ με άντρες της ΔΙΑΣ: Ενας νεκρός, ένας διασωληνωμένος
Κάηκαν σπίτια στην Κερατέα -Εκκενώνονται Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια και οικισμοί
Ζάκυνθος: Απανθρακώθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης 32χρονος εργάτης
«Bye Bye Μόρια», τραγουδούσαν οι μετανάστες κατά την διάρκεια της φωτιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις